Ciulama de pui cu smantana





INGREDIENTE:


  • 1 kg carne de pui (eu am folosit pulpe superioare)
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 5 linguri faina
  • 3, 4 catei usturoi
  • 450 gr smantana
  • sare, piper, boia, ulei pentru prajit




PREPARARE:




  • Carnea de pui o condimentam si o prajim in ulei. Cand este rumenita adaugam un pahar mare de apa si punem capacul sa o inabusim.


  • Separat calim ceapa tocata marunt, usturoiul, adaugam faina si smantana.



  • Se amesteca bine prajeala si se adauga carnea de pui impreuna cu zeama in care a fiert.




  • Amestecam totul bine ca sa eliminam cocoloasele.

  • O servim fierbinte , cu mamaliguta si cu muuult patrunjel.



Pofta buna!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Preferata mea, dar fara verdeata si cu ciuperci.