Tocanita cu pipote




Varianta aceasta de tocanita o am de pe un site culinar, bucataras.ro, unde mai nou puteti gasi si retete pregatite de mine.

INGREDIENTE:
  • o caserola de pipote
  • 2 morcovi
  • 3 cepe
  • 4 rosii
  • 1 lingura pasta tomate
  • 50 ml suc rosii
  • sare, piper
  • patrunjel



PREPARARE:

  • Punem pipotele la fiert si dupa ce le spumam bine adaugam morcovii taiati in jumatate si ceapa taiata solzisori. Cand pipotele sunt aproape fierte adaugam si rosiile taiate bucati.
  • Mai lasam 20 min, scoatem ceapa si o aruncam, apoi mutam compozitia intr-o tava sau vas de yena, adaugam pasta de tomate, sucul de rosii, sare, piper si dam la cuptor pentru 1 ora.
  • Eu nu am folosit toata zeama in care au fiert pipotele, am preferat sa pun mai mult suc de rosii in momentul in care le-am bagat la cuptor.

Servim cu mamaliguta!






Click aici pentru varianta printabila

1 comentarii:

Anonim spunea...

mor dupa pipote si inimioare.... Delicios!