Pui cu sos chinezesc





O minunatie de mancare, o pregatesc cel putin o data pe luna. Sosul chinezesc de la Uncle Ben's este extraordinar, nu pot renunta sub nici o forma la el. Am incercat sa prepar sosul singura dar evident ca nu are acelasi gust asa ca raman la varianta cumparata.


INGREDIENTE:
  • 4 pulpe
  • 3, 4 cartofi
  • un borcan cu sos chinezesc Uncle Ben's
  • 50 ml ulei masline
  • sare, piper, boia





PREPARARE:

Punem pulpele intr-un vas de yena (de preferat), le condimentam, stropim cu ulei de masline si le acoperim bine cu sos. Deasupra punem cartofii curatati si taiati in jumatate, ii condimentam si pe ei, adaugam restul de ulei de masline si sosul ramas. Acoperim cu capac si dam la cuptor la foc mic pentru aprox. 2 ore.








Pofta buna!

Click aici pentru varianta printabila

5 comentarii:

Mariana spunea...

Flori,arata asa bine!Ar trebui sa incec si eu!?
Ce zici?

Flori M spunea...

Da, o sa-ti placa sigur! Te pup!

Flori M spunea...

Am uitat sa te intreb, ai gasit tava de briose?

tequila_cu_varza spunea...

N-am incercat pana acum sa fac nici un "chinezism", imi e un pic cam teama...emoticon_imbujorat_si_un_pic_cam_rusinat

Dar iau aceasta reteta, si o pastrez, e prima! ;)

Flori M spunea...

Ma bucur ca te-am determinat sa incerci reteta. Nici eu nu sunt cu retetele chinezesti, dar tot incercand sosurile de la uncle ben's am descoperit ce bun este sosul acesta. Asa am avut curaj sa incerc si puiul cu ananas si a iesit foarte bun. In rest cam zic pas si eu multor retete.
Multumesc frumos pentru vizita si sa incerci daca ai timp cheesecake brownie. Sigur o sa-ti placa!
Te pup!