Pui cu ananas
Mi-a fost tare teama sa incerc reteta, ma gandeam ca voi strica bunatate de pui dar a iesit foarte buna mancarea, combinatia picant-dulce-acrisor ne-a placut foarte mult.
INGREDIENTE:
- piept pui (2, 3 bucati)
- 0 jumatate ananas
- 2 lingurite sos soia
- sucul de la o portocala
- sucul de la o lamaie
- 4 linguri ulei masline
- sare, piper, fulgi ardei iute
PREPARARE:
Taiem pieptul de pui cuburi si-l amestecam intr-un bol mare cu sucul de portocale, lamaie, sosul de soia, uleiul de masline.
Condimentam cu sare si piper si lasam la macerat 2, 3 ore.
Se pune apoi pieptul de pui la prajit intr-o tigaie de teflon fara a mai adauga ulei si dupa 5 min adaugam ananasul taiat cuburi. Punem capacul si lasam sa se inabuse bine. La sfarsit adaugam si fulgii de ardei iute.
Enjoy!
Click aici pentru versiunea printabila a retetei
2 comentarii:
Foarte frumos blogul, retete bune , la fel si fotografiile, chiar imi place :)... cat despre reteta asta si eu am mancat la o prietena ceva asemanator, foarte buna !
Multumesc frumos, Amalia!
Trimiteți un comentariu