Baghete din foietaj

sursa de inspiratie Edith's Kitchen


Sunt excelente cand avem musafiri, la petreceri sau cand vrem sa rontaim ceva. Se pregatesc foarte usor si nu puteti da gres cu ele, trebuie sa le incercati cu toata increderea!


INGREDIENTE:

  • 1 pachet foietaj
  • 300 gr bacon feliat
  • 200 gr cascaval ras
  • 1 ou
  • ketchup
  • oregano




PREPARARE:


Dezghetam aluatul de foietaj, atentie sa nu-l confundam cu aluatul de placinta care are mai multe foi si e mult mai subtire si-l intindem cu grija sa nu se rupa. Ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul. Jumatatea cealalta am pensulat-o cu apa si am acoperit cu ea partea umpluta.










Am taiat apoi aluatul fasii, l-am rasucit putin, l-am uns cu ou si am presarat oregano.
Se dau la cuptor pana se rumenesc.



















Click aici pentru versiunea printabila a retetei

6 comentarii:

Corina Ureche spunea...

felicitari pentru reteta, a devenit una dintre favoritele mele

Flori M spunea...

Multumesc frumos! Te mai astept in vizita pe la mine!

Bianca spunea...

Mmm ce bine arata. Sigur sunt bune din cauza kaizerului.
Inca o reteta pe lista:)

Flori M spunea...

Poti folosi si salam, ies foarte bune!

Gabriel Ionescu spunea...

Foarte interesant, nu mi-ar fi venit in cap combinatia asta.

Gabriel Ionescu spunea...

Hai si pe la mine, http://foodquicklygood.blogspot.com/
sunt la inceput...e un pic cam imprastiat blogul