Pui cu ierburi de provence
Am avut mari emotii cand am folosit ierburile de provence pentru ca nu-mi place deloc rozmarinul iar combinatia de ierburi contine destul de mult rozmarin. Totusi, acum inteleg de ce sunt asa renumite aceste ierburi pentru ca folosite la friptura dau un gust aparte carnii. In concluzie friptura mea de pui a fost un succes!
INGREDIENTE:
- pulpe de pui
- ierburi de provence (eu am folosit Nomu)
- ulei masline
- 3, 4 cartofi
PREPARARE:
Am pus intr-un vas de yena pulpele, cartofii taiati in jumatate si am presarat din belsug ierburi de provence. Adaugam ulei de masline (cam o cescuta mica), acoperim vasul si-l dam la cuptor pentru 1 ora la foc mic. Cand sunt gata luam capacul si lasam pulpele sa se rumeneasca putin.
5 comentarii:
intr-adevar buna friptura cu ierburi provensale !
Pofta am, imi lipseste friptura provensala :D
Arata minunat :)
arata foarte bine.n-am incercat aceste ierburi inca dar daca le voi gasi pe undeva le voi incerca.pupici scumpica
alte premii te asteapta la mine pe blog !
Ce bine arata!!! Mi-a lasat gura apa!!!
Trimiteți un comentariu