Piept de pui cu gorgonzola
Initial foloseam gorgonzola pentru a pragati un sos delicios pentru puiul la gratar. Atat de mult imi placea sosul ca m-am gandit sa incerc combinatia de gorgonzola cu smantana si pentu a pregati un fel de mancare.
INGREDIENTE:- piept depui
- gorgonzola
- smantana
- ulei masline
- sare, piper, boia dulce
Nu va dau cantitatile exacte, pentru ca le puteti varia dupa preferinte. Eu am avut o caserola mare cu piept de pui dezosat, o felie de gorgonzola si o cutie maaare cu smantana.
PREPARARE:
Taiem pieptul de pui in bucati mici, il condimentam si-l punem intr-un vas cu cateva linguri de ulei masline la prajit. Eu am pus si capacul la cratita ca sa se inabuse putin. Cand este gata adaugam smantana, gorgonzola rupta in bucati mici si amestecam bine pana se topeste toata branza. Lasam 10 min la foc mic si gata mancarea.
13 comentarii:
Imi place cum arata si cred ca e foarte gustos...
Da, este foarte buna mancarea. Multumesc frumos pentru vizita!
Arata foarte bine, imi place foarte mult vasul ii care ai servit, super.
Super! Arata bestial!
Foarte bine arata.
Dar sa mor de stiu cum e gorgonzola aia:)
Ai un premiu care te asteapta cu drag la mine pe blog...in caz ca nu il ai.
Pupici.
Vicky, e o mancare super buna. Si mie mi-e drag tare vasul in care am servit. Te pup, multumesc pentru vizita!
Mihaela, sa incerci, o sa-ti placa!
Te pup!
Bianca, neaparat trebuie sa incerci gorgonzola. Poti incepe cu un sos pe care sa-l servesti la friptura de pui la gratar. Topesti un cub de unt, adaugi o cutie cu smantana si gorgonzola. Amesteci pana se topeste branza si servesti sosul cald cu friptura (in special merge cu pieptul de pui). E nebunie!!!
Te pup, mersi de vizita!
Bianca, iti multumesc mult pentru premiu, esti tare draguta ca te-ai gandit si la mine!
foarte interesanta ideea.cu siguranta este o mancare fina si delicioasa.pupici
Multumesc, Sarah! Te pup!
multumim pt reteta.cautam sie u o retata mai special ca m-am cam plictist de cehstiile clasice ;) thanks
Ruxi, ma bucur ca-ti place! Te pup!
Trimiteți un comentariu