Tocanita cu pipote
Varianta aceasta de tocanita o am de pe un site culinar, bucataras.ro, unde mai nou puteti gasi si retete pregatite de mine.
INGREDIENTE:
- o caserola de pipote
- 2 morcovi
- 3 cepe
- 4 rosii
- 1 lingura pasta tomate
- 50 ml suc rosii
- sare, piper
- patrunjel
PREPARARE:
- Punem pipotele la fiert si dupa ce le spumam bine adaugam morcovii taiati in jumatate si ceapa taiata solzisori. Cand pipotele sunt aproape fierte adaugam si rosiile taiate bucati.
- Mai lasam 20 min, scoatem ceapa si o aruncam, apoi mutam compozitia intr-o tava sau vas de yena, adaugam pasta de tomate, sucul de rosii, sare, piper si dam la cuptor pentru 1 ora.
- Eu nu am folosit toata zeama in care au fiert pipotele, am preferat sa pun mai mult suc de rosii in momentul in care le-am bagat la cuptor.
Servim cu mamaliguta!
Click aici pentru varianta printabila
1 comentarii:
mor dupa pipote si inimioare.... Delicios!
Trimiteți un comentariu