Ostropel de pui
O sa va mire foarte tare dar varianta mea de ostropel nu are suc de rosii. Eu asa am preluat reteta de la mama si asa m-am obisnuit sa o fac.
Prima data cand am gatit impreuna cu prietena mea Miki ostropel de pui, varianta ei, am intrebat-o daca ea sigur stie retea ;)) pentru ca vroia sa puna suc de rosii.
INGREDIENTE:
- un pui taiat bucati
- sare, piper, boia iute, usturoi
- 100 ml ulei masline
- o cescuta mica de apa
- cimbru (neaparat, nu-mi pot imagina reteta fara cimbru)
PREPARARE:
Condimentam bine puiul, il punem intr-o cratita, adaugam uleiul de masline, cimbrul, usturoiul, apa, punem capacul la cratita si-l lasam pe foc mic aprox o ora pana se rumeneste bine si scade toata apa.
Servim cu mamaliguta si mult usturoi!
6 comentarii:
Yamy...e tare bun si arata foarte bine. Si eu asa fac dar ii spun friptura de pui:) Dar nu pun cimbru.
Pofta buna:)
Sa incerci si cu cimbru sa vezi ce buna e!
Mersi!
O seara buna!
Flori!si eu il fac exact asa ca si tine,nu pun niciodata rosii!
Mariana, in sfarsit gasesc si eu pe cineva care face fara suc de rosii ostropelul ;))))....pana acum toata lumea a fost taare mirata!
Te pup! O zi excelenta!
Geniala exact ca la mama acasa
E gustos yamii
Trimiteți un comentariu