Ostropel de pui




O sa va mire foarte tare dar varianta mea de ostropel nu are suc de rosii. Eu asa am preluat reteta de la mama si asa m-am obisnuit sa o fac.
Prima data cand am gatit impreuna cu prietena mea Miki ostropel de pui, varianta ei, am intrebat-o daca ea sigur stie retea ;)) pentru ca vroia sa puna suc de rosii.


INGREDIENTE:
  • un pui taiat bucati
  • sare, piper, boia iute, usturoi
  • 100 ml ulei masline
  • o cescuta mica de apa
  • cimbru (neaparat, nu-mi pot imagina reteta fara cimbru)

PREPARARE:

Condimentam bine puiul, il punem intr-o cratita, adaugam uleiul de masline, cimbrul, usturoiul, apa, punem capacul la cratita si-l lasam pe foc mic aprox o ora pana se rumeneste bine si scade toata apa.

Servim cu mamaliguta si mult usturoi!








Foarte bun!

5 comentarii:

Bianca spunea...

Yamy...e tare bun si arata foarte bine. Si eu asa fac dar ii spun friptura de pui:) Dar nu pun cimbru.
Pofta buna:)

Flori M spunea...

Sa incerci si cu cimbru sa vezi ce buna e!
Mersi!
O seara buna!

Mariana spunea...

Flori!si eu il fac exact asa ca si tine,nu pun niciodata rosii!

Flori M spunea...

Mariana, in sfarsit gasesc si eu pe cineva care face fara suc de rosii ostropelul ;))))....pana acum toata lumea a fost taare mirata!
Te pup! O zi excelenta!

ana andreea spunea...

Geniala exact ca la mama acasa