Ciulama de pui cu smantana
INGREDIENTE:
- 1 kg carne de pui (eu am folosit pulpe superioare)
- 1 ceapa
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura patrunjel
- 5 linguri faina
- 3, 4 catei usturoi
- 450 gr smantana
- sare, piper, boia, ulei pentru prajit
PREPARARE:
- Carnea de pui o condimentam si o prajim in ulei. Cand este rumenita adaugam un pahar mare de apa si punem capacul sa o inabusim.
- Separat calim ceapa tocata marunt, usturoiul, adaugam faina si smantana.
- Se amesteca bine prajeala si se adauga carnea de pui impreuna cu zeama in care a fiert.
- Amestecam totul bine ca sa eliminam cocoloasele.
- O servim fierbinte , cu mamaliguta si cu muuult patrunjel.
Pofta buna!
1 comentarii:
Preferata mea, dar fara verdeata si cu ciuperci.
Trimiteți un comentariu