Tagliatelle cu legume
Ghiveciul de legume poate fi o excelenta reteta de post. Putem inlocui pastele cu cartofi natur sau chiar paste fara ou.
INGREDIENTE:
- tagliatelle
- 1 ceapa
- 4 dovlecei mici
- o vanata
- un ardei gras rosu, unul verde
- 200 ml suc rosii
- sare, piper, oregano
- ulei pentru prajit
PREPARARE: - Taiem ceapa marunt si o punem la prajit in putin ulei de masline. Cand este rumenita adaugam ardeiul gras felii si dovlecelul taiat cuburi. Cat sta dovlecelul la inabusit tocam si vanata pe care o adaugam imediat ca sa nu-si schimbe culoarea. Lasam cam 30 min la foc mic cu capacul deasupra. Cand vedem ca s-au inmuiat legumele punem sucul de rosii si mai lasam 10 min. Condimentam cu sare, piper si putin oregano.
Click aici pentru versiunea printabila a retetei
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu