Tagliatelle cu legume



Ghiveciul de legume poate fi o excelenta reteta de post. Putem inlocui pastele cu cartofi natur sau chiar paste fara ou.



INGREDIENTE:

  • tagliatelle
  • 1 ceapa
  • 4 dovlecei mici
  • o vanata
  • un ardei gras rosu, unul verde
  • 200 ml suc rosii
  • sare, piper, oregano
  • ulei pentru prajit




    PREPARARE:

  • Taiem ceapa marunt si o punem la prajit in putin ulei de masline. Cand este rumenita adaugam ardeiul gras felii si dovlecelul taiat cuburi. Cat sta dovlecelul la inabusit tocam si vanata pe care o adaugam imediat ca sa nu-si schimbe culoarea. Lasam cam 30 min la foc mic cu capacul deasupra. Cand vedem ca s-au inmuiat legumele punem sucul de rosii si mai lasam 10 min. Condimentam cu sare, piper si putin oregano.





Noi am servit legumele cu tagliatelle.





Click aici pentru versiunea printabila a retetei

0 comentarii: